Η τρομακτική στιγμή που ελέφαντας εκτός ελέγχου ποδοπάτησε 30χρονο στην Ινδία

O εξαγριωμένος ελέφαντας αφού ποδοπάτησε τον 30χρονο άνδρα, στη συνέχεια του επιτέθηκε και με τους χαυλιόδοντές του

Στιγμές τρόμου έζησαν οι κάτοικοι της περιοχής Ασάμ στην Ινδία όταν είδαν έναν ελέφαντα να καταδιώκει και τελικά να ποδοπατεί έναν 30χρονο άνδρα, ο οποίος, πάντως, κατάφερε να επιζήσει της άγριας επίθεσης.

Στο βίντεο που καταγράφηκε στις 18 Δεκεμβρίου στην περιφέρεια Ντουμπρί στην βορειοανατολική Ινδία φαίνεται ο εξαγριωμένος ελέφαντας να βγαίνει από το δάσος και να κυνηγάει το ανυπεράσπιστο θύμα του.

Λόγω του πανικού του, όμως, ο 30χρονος κάποια στιγμή φαίνεται να χάνει την ισορροπία του δίνοντας την ευκαιρία στον ελέφαντα να τον ποδοπατήσει και να τον χτυπήσει με τους χαυλιόδοντές του με πρωτοφανή αγριότητα.

Δασοφύλακες που έσπευσαν στην περιοχή κατάφεραν να απομακρύνουν τον 30χρονο που δέχθηκε την επίθεση του ελέφαντα διώχνοντας το παχύδερμο στο δάσος. Σύμφωνα με το India Today ο άνδρας είναι ακόμα ζωντανός και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι οι «συναντήσεις» ελεφάντων-ανθρώπων είναι συχνές στη συγκεκριμένη περιοχή. Έκθεση της WWF, εξάλλου, είχε καταγράψει ότι κάθε χρόνο στην Ινδία περίπου 100 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από επιθέσεις ελεφάντων.

https://youtu.be/SUTJtoCzitY

Σχετικά